Ik kook voor jou

bij bijzondere momenten in het leven. Wanneer je iets wilt vieren of ergens speciaal bij stil wilt staan.
Dat kan een bruiloft of verjaardag zijn maar bv ook een rituele overgang naar een andere fase of een afscheid.
Soms zijn er momenten die je zelf bijzonder wilt maken door met dierbaren samen aan tafel te eten en er zelf niets voor hoeven doen. Ik bereid dan een heerlijke maaltijd bij jou thuis of op een andere gekozen locatie en regel daarvoor wat nodig is.

Afgestemd op jouw wensen maak ik een vertaling naar het eten; smakelijk, kleurrijk en verrassend. Ik kook vegetarisch en desgewenst veganistisch of ayurvedisch waarbij ik zoveel mogelijk verse en biologische ingrediënten gebruik.

De prijs voor het koken hangt van veel factoren af. Iedere opdracht is om deze reden anders, met andere prijzen.

Voor meer informatie mail naar judith@koningsmaal.nl of bel 06-46770872.

Terug