Ik kook voor jou

bij bijzondere momenten in het leven. Wanneer je iets wilt vieren of ergens speciaal bij stil wilt staan.
Dat kan een bruiloft of verjaardag zijn maar bv ook een rituele overgang naar een andere fase of een afscheid.
En soms zijn er momenten die je zelf bijzonder wilt maken door met dierbaren aan tafel te zitten en genieten van een heerlijke maaltijd en zelf niets hoeven doen. Dat kan! Bij al die momenten waarbij je graag de zorg voor het eten uit handen wilt geven kom ik koken op locatie.

Afgestemd op jouw wensen maak ik een vertaling naar het eten; smakelijk, kleurrijk en verrassend. Ik kook vegetarisch en desgewenst veganistisch of ayurvedisch waarbij ik zoveel mogelijk biologische ingrediënten gebruik.

De prijs voor het koken hangt van veel factoren af. Aantal personen en gangen, wensen en voorkeuren, de locatie, huur servies. Iedere opdracht is om deze reden anders, met andere prijzen.

Voor meer informatie over koken op locatie neem contact met me op.

Terug