Ik kook voor jou

bij retraites en workshops die op locatie plaatsvinden. Dat kan voor een dag zijn of een verblijf van meerdere dagen. De groepen waarvoor ik kook hebben vaak een link met bewustwording en persoonlijke ontwikkeling zoals (vipassana) meditatie, yoga, stilte, mindfulness en dans. Als kok bij retraites en workshops weet ik dat het eten een belangrijk plek inneemt. Goede voeding ondersteunt en draagt bij aan de bedding.

Ik bereid met veel zorg en aandacht de maaltijden, afgestemd op de groep en soort activiteit gedurende deze dagen. Ik kook puur en vers en gebruik zoveel mogelijk ingrediënten met een biologische achtergrond. Vegetarisch of veganistisch, beide is mogelijk. Het eten dat ik maak prikkelt de zintuigen en is verfijnd. Je eet wat je ziet. Mooie schalen en tafelkleden maken de presentatie af.

Bij groepen tot 14-16 personen kook ik alleen. Hulp bij het snijden is welkom.
Zijn de aantallen groter dan werk ik samen met Evert Borrel, mijn lief. Het kostenplaatje voor het koken hangt van veel factoren af. Aantal personen en maaltijden, aantal dagen, wensen, de locatie ed. Iedere opdracht is om deze reden anders, met andere prijzen.

Wil je meer informatie neem dan contact met me op.

Terug