Ik kook voor jou

op een doordeweekse dag en jij kunt mee eten. Voor die momenten dat je geen zin, inspiratie of tijd hebt om zelf te koken maar wel lekker wilt eten en het  leuk vindt om andere mensen te ontmoeten in Terborg. Kom en schuif aan!

Ik kook op deze avond een heerlijke vegetarische of veganistische maaltijd. Vers, gezond en met zoveel mogelijk biologische producten.
En straks weer groenten uit mijn eigen moestuin en kas. Ik verras je graag met combinaties van gerechten die je misschien zelf niet zo bij elkaar zou verwachten. Er is plek voor tien mensen bij mij thuis aan de keukentafel.

Het idee is ontstaan vanuit de behoefte om nieuwe mensen te leren kennen in Terborg, waar ik 2 jaar geleden ben neergestreken in een prachtige woning met een grote tuin. Ik hou er van om mensen bij elkaar te brengen. En iedereen moet dagelijks eten en ineens bedacht ik, waarom dit niet allemaal combineren. Aan tafel, met andere mensen, gezellig samen eten.

Dus kom je uit Terborg en/of omstreken, heb je geen zin, inspiratie of tijd om zelf te koken maar wel lekker te eten en andere leuke mensen te ontmoeten, meld je aan.

Inloop: vanaf 18.30, de maaltijd is van 18.45 tot ongeveer 20.00/20.15 uur
Kosten:  € 12,50 pp
Adres:  Looiersweg 6 Terborg
Voorlopige data: wo 11 maart, wo 25 maart, wo 8 april 2020

  • Aanmelden kan tot 1 dag van te voren door een mail te sturen naar judith@koningsmaal.nl of via een app naar 06-46770872
  • Je plek is gereserveerd als je 12,50 hebt overgemaakt op NL32TRIO 0198 555067 op naam van Koningsmaal ovv de datum waarop je wilt aanschuiven
  • Afmelden kan kosteloos tot een dag van te voren, daarna is restitutie niet meer mogelijk