Ik kook voor jou

bij bijzondere momenten in het leven. Wanneer je iets wilt vieren of ergens speciaal bij stil wilt staan.
Dat kan een bruiloft of verjaardag zijn maar bv ook een rituele overgang naar een andere fase of een afscheid.
En soms zijn er momenten die je zelf bijzonder wilt maken door met dierbaren aan tafel te zitten en genieten van een heerlijke maaltijd en zelf niets hoeven doen. Dat kan! Bij al die momenten waarbij je graag de zorg voor het eten uit handen wilt geven kom ik koken op locatie.

Afgestemd op jouw wensen maak ik een vertaling naar het eten; smakelijk, kleurrijk en verrassend. Ik kook vegetarisch en gebruik zoveel mogelijk ingrediënten met een biologische achtergrond.

Etentjes thuis verzorg ik voor 2 tot 14 personen. Bij grotere gezelschappen maak ik het eten in buffetvorm. Het maximum aantal personen is dan ongeveer 50/60 personen. Het is dan fijn als er een keuken is waar ik gebruik van kan maken.

De prijs voor het koken hangt van veel factoren af. Aantal personen en gangen, wensen en voorkeuren, de locatie, huur servies. Iedere opdracht is om deze reden anders, met andere prijzen.

Voor meer informatie over koken op locatie neem contact met me op.

 

Terug