Ik kook voor jou

als kok bij retraites en workshops heerlijke vegetarische, veganistische of Ayurvedische maaltijden. Dit kan voor een dag zijn of een verblijf van meerdere dagen tot 1 week. De groepen waarvoor ik kook hebben meestal een link met bewustwording en persoonlijke ontwikkeling zoals (vipassana) meditatie, yoga, stilte, mindfulness en dans.

Uit eigen ervaring en ook als kok bij retraites en workshops weet ik dat het eten tijdens zo’n periode een belangrijke plek inneemt. Goede en gezonde voeding ondersteunt het proces van de mensen  en draagt bij aan ‘voedende’ bedding.

Met veel liefde en plezier

bereid ik de maaltijden, afgestemd op de groep en soort activiteit. Daarbij gebruik ik zoveel mogelijk verse producten en biologische ingrediĆ«nten. Er is veel mogelijk: vegetarisch, veganistisch of  Ayurvedisch.
Ook met de meest voorkomende dieetwensen houd ik rekening. Het eten dat ik maak prikkelt de zintuigen, is verfijnd en verassend. Een mooie presentatie op tafel maakt het af.

Bij groepen tot 14-16 personen kook ik alleen. Hulp bij het snijden is welkom.
Zijn de aantallen groter dan werk ik samen met Evert Borrel, mijn lief.

Het kostenplaatje voor het koken hangt af van meerdere factoren. Iedere opdracht is om deze reden anders, met andere prijzen.

Wil je meer informatie mail dan naar judith@koningsmaal.nl of bel 06-46770872.

Terug